Skip to main content

Woning en kantoor
Onderhoud

Onderhoud

U wilt onbezorgd in uw woning kunnen wonen. Goed onderhoud is dan ook zeer belangrijk. Een bouwbedrijf in regio Voorthuizen-Barneveld is de uitkomst.

  • Uw woning ziet er altijd goed onderhouden uit.
  • Lage kosten door onderhoudsabonnement.
  • Ook voor onderhoud van uw kantoorpand.

Hoge kwaliteit

Afspraak = afspraak

Snelle reparatie

Onze schilders

Regelmatig gaat er iets kapot of slijt het schilderwerk aan uw woning. Van Loenen Totaalonderhoud heeft vakbekwame schilders in dienst die ervoor zorgen dat uw schilderwerk er altijd goed uitziet. Het is belangrijk dat kale plekken en beschadigingen op kozijnen op tijd worden bijgewerkt, waardoor kozijnen langer meegaan en kosten bespaard worden. Onze schilders zijn specialisten in dit soort onderhoud.

Onderhouds abonnement

Onderhoud kan duur zijn. Maar gelukkig niet bij Van Loenen. Met een speciaal voor u ontworpen onderhoudsabonnement betaalt u jaarlijks een vast laag bedrag. Hiervoor controleert Van Loenen of het schilderwerk nog wel in orde is. U heeft hier geen omkijken meer naar.

Een verzorgd, goed onderhouden kantoorpand is een visitekaartje voor een bedrijf. Onderhoudsbedrijf Van Loenen zorgt hier graag voor. Neem gerust contact op met Van Loenen Totaalonderhoud.